proadventure

V naši trgovini lahko kupite od oblačil,koles do rezervnih delov

Izdelki:

Povežimo se

Ponedeljek – Petek 10:00 – 18:00 , Sobota 09:00 – 13:00     059 10 26 94     031 803 821   Pomoč

  /    /  ENERGIJSKE PLOŠČICE, ŠPORTNA PREHRANA, TORQ  /  Torq Energijske ploščice

Torq Energijske ploščice

2,15

Naš TORQ Bar je bil prvi izdelek, ki smo ga kdajkoli proizvedli (leta 2003), pred kratkim pa smo razvili recept, tako da so vse nove TORQ ploščice certificirani Organic s strani Soil Association. Vse ploščice TORQ, razen vrstice z okusom pomaranče, uporabljajo tudi sadje, s katerim se trguje.

  • Več prenosnih ogljikovih hidratov
  • Del sistema za gorivo TORQ
  • Žvečljiva in sočna
  • Zelo niska vsebnost maščob
  • Certifikat Organic
Počisti

Opis

Naš TORQ Bar je bil prvi izdelek, ki smo ga kdajkoli proizvedli (leta 2003), pred kratkim pa smo razvili recept, tako da so vsi novi valovi TORQ palic certificirani Organic s strani Soil Association. Vse palice TORQ, razen vrstice z okusom pomaranče, uporabljajo tudi sadje, s katerim se trguje dokaj.

TORQ Bar je del sistema za gorivo TORQ, zato ga lahko uporabljate skupaj z TORQ-jevimi energetskimi napitki, geli in žvečilkami za zagotavljanje optimalnih zmogljivosti.

Vsaka ploščica TORQ vsebuje 30 gramov večkrat prenosljivih ogljikovih hidratov (1 enota TORQ). Sistem za gorivo TORQ predlaga, da zaužijemo 2-3 enote TORQ na uro, tako da vzamemo v krov našo energijsko pijačo (TORQ Energy) skupaj z drugimi bolj koncentriranimi enotami TORQ, prikazanimi v spodnji tabeli, med katerimi je tudi vrstica TORQ. Višja kot je stopnja potenja, več energije TORQ boste morali porabiti glede na naše koncentrirane enote za dolivanje goriva in ko bodo stopnje potenja nižje, je treba porabiti bolj koncentrirane enote TORQ in manj energijske pijače. Izbira koncentriranih enot TORQ za uživanje je popolnoma vaša. TORQ Gel, TORQ Bar in TORQ Chew so optimizirani z večkrat prenosljivimi ogljikovimi hidrati, zato je edina razlika med njimi tekstura; Gladka, mehka ali žvečilna. Tudi to sodelovanje med TORQ-ovimi gorivnimi proizvodi je v celoti razloženo TUKAJ, o tem pa podrobneje razpravljamo tudi kasneje na tej strani.

Področje sistema za gorivo TORQ na tej spletni strani jasno pojasnjuje, kako deluje TORQ Bar skupaj z drugimi izdelki za gorivo (TORQ Energy, TORQ Gel in TORQ Chew). Verjamemo, da je TORQ Bar najmehkejša in najbolj enostavna energijska ploščica na trgu, zaradi česar jo je med vadbo izjemno enostavno porabiti. Glede na to ni hitrejšega načina, kako zaužiti 30 gramov ogljikovih hidratov (1 enota TORQ) kot z našim gelom TORQ. Ne priporočamo uporabe TORQ Bar ali TORQ Chew med visoko intenzivnimi dirkami ali treningi, kadar jih težko dihanje oteži. Iz teh razlogov svetujemo kombinacijo energijske pijače TORQ z energijskimi geli TORQ med dirkami z večjo intenzivnostjo in faktorjem v palicah TORQ in žvečilkah TORQ na daljših razdaljah / nižjih intenzivnostih za sorte. Lepota sistema za gorivo TORQ je seveda v tem, da je izbira vaša in sprejemamo, da imajo vsi različne nastavitve. Kot je razvidno iz zgornje tabele, teksturo vrstice TORQ opisujemo kot MEHKO.

Sestavine: organske rozine (organske rozine, organsko sončnično olje), organska glukoza in invertni sladkorni sirup, organski oves, organski maltodekstrin, organska pomarančna lupina (organska pomarančna lupina, organski glukozni fruktozni sirup, organski sladkor iz sladkornega trsa) (7%) Hrustljave (organska riževa moka, ekološki surovi trsni sladkor, organsko sončnično olje, organsko sladno ječmenovo moko), organsko pomarančno olje (0,2%), morska sol, regulator kislosti: citronska kislina.

Brez barv // Brez umetnih sladil // Naravna aroma // Brez pšenice // Brez mleka in mlečnih // Primerno za vegane

Informacije o alergenih: Za alergene glejte krepko sestavine. Vsebuje gluten. Sulfiti se uporabljajo za ohranjanje okrnjenosti marelice Fairtrade. Pri izdelavi tega izdelka smo sprejeli ukrepe za zmanjšanje navzkrižne kontaminacije z oreščki, sezamovimi semeni in mlekom.

per 45g serving per 100g
Energy (kJ) 650 1445
Energy (Kcal) 153 341
Fat (g) 0.8 1.8
of which saturates (g) 0.1 0.3
Carbohydrates (g) 34 76
of which sugars (g) 17 38
Fibre (g) 1.6 3.5
Protein (g) 1.7 3.7
Salt (g) 0.06 0.14

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You don't have permission to register