Več kot kolesarska trgovina!

0,00 € 0
Skupaj: 0,00 €

Več kot kolesarska trgovina

0,00 € 0
Skupaj: 0,00 €

Garmin kolesarski števec EDGE 130 Plus

163,19 € 203,99 €

S tem kompaktnim kolesarskim računalnikom ne boste nikoli nehali kolesariti. Ne glede na to, ali na kolesu radi odkrivate nove steze ali pa želite s kolesarjenjem v službo ohranjati okolje, se na pot odpravite z napravo Edge 130 Plus.

Kategorije: Garmin, Števec kolesarski

Z napravo Edge 130 Plus boste zabeležili vsako vožnjo. Ta kompaktni GPS kolesarski računalnik kaže, kako daleč, kako hitro, kako visoko in kje ste kolesarili. Na napravo lahko naložite strukturirane vadbe, v kratkem bo mogoče z Edge 130 Plus povezati trenažer in vožnje na prostem prenesti v trening v zaprtih prostorih. S funkcijo MTB dinamike štejete skoke, merite razdaljo skokov in čas v zraku. S funkcijo ClimbPro Edge 130 Plus celo pomaga pri odmerjanju napora, ki ga vložite v posamezen vzpon na hriboviti vožnji, do boste vzdržali vse vzpone.

NAPREDNE VADBE

Vadbe iz računov Garmin Connect™ ter drugih računov, kot je TrainingPeaks®, sinhronizirajte neposredno z napravo Edge. Oglejte si prihodnje vadbe in se preprosto lotite naslednje.

SPREMLJANJE ZMOGLJIVOSTI

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost z dinamičnimi vpogledi v zmogljivost, kot so najvišji VO2, srčni utrip4 in številni drugi podatki.

DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA

Beležite izjemne trenutke vsake vožnje z novimi gorskokolesarskimi parametri, kot so število in dolžine skokov ter čas v zraku.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Funkcija samodejno prikaže preostali vzpon in naklon, ko se vzpenjate po načrtovani poti ali progi. Tako lažje odmerite naprezanje in si ogledate, koliko se boste še morali naprezati.

VEČ SISTEMOV GNSS

Edge 130 Plus uporablja več satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo), zato lahko spremlja lokacijo v zahtevnejših razmerah kot samo z omrežjem GPS. Poleg tega vgrajeni višinomer prikaže, kako visoko ste se povzpeli s kolesom.

PREPROSTA NAVIGACIJA

Ostanite na pravi poti s pozivi za zavoje in zemljevidom s pikčasto sledjo, ki prikaže, kje ste bili in kam greste. Na koncu vožnje vas lahko naprava Edge 130 Plus celo usmerja nazaj do začetne lokacije.

RAZLOČEN IN JASEN ZASLON

Oglejte si navodila za pot na razločnem 1,8-palčnem zaslonu, ki je dobro viden tako na soncu kot pri šibki svetlobi.

ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVAMI VARIA

Združite napravo Edge 130 Plus z našim radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in lučmi Varia, s katerimi lahko preprosto vidite in ste vidni.

ZAZNAVANJE DOGODKOV

Naprava Edge samodejno pošlje lokacijo predhodno naloženim stikom v sili, če zazna dogodek1.

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte besedilna sporočila in opozorila v napravo Edge, če je združena z združljivim pametnim telefonom.

CONNECT IQ

Prenesite podatkovna polja po meri iz naše trgovine Connect IQ za ogled pregledno prikazanih kolesarskih podatkov.

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

Program Garmin Connect omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo in tekmujejo ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij.

ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TRENAŽERJEM

Kmalu bo na voljo možnost, da združite napravo Edge 130 Plus z notranjim trenažerjem Tacx® in kolesarite, kadar želite in kjer želite.

 

Izboljšano:

 • Beleži, kako daleč, hitro in kako visoko ste vozili. Sprejemniki GPS, GLONASS in Galileo ter vgrajeni višinomer zagotavljajo natančne podatke.
 • Zaslon premera 1.8” ostro in jasno prikazuje smer in podatke na soncu ali v temnih pogojih.
 • Izboljšajte svojo zmogljivost z nasveti o VO2 max, srčnem utripu in ostalem.
 • NAVIGACIJA: Pomaga, da vozite kot domačin – na cesti in izven nje.
 • OD TOČKE DO TOČKE: Prenesite načrtovane poti, ki ste jih ustvarili na aplikaciji Garmin Connect ali jih načrtujte na platformah, kot sta Strava ali Komoot
  in jih s sinhronizacijo enostavno prenesite na Edge. Ostanite na pravi sledi z enstavno navigacijo, lahko pa vas naprava tudi vodi po sledi na začetek.
 • LIVE TRACK: Ustvarite seje v živo LiveTrack direktno z naprave Edge in omogočite družini in prijateljem spremljanje vaše lokacije ali celo ogledcelotne načrtovane poti.
 • ZDRUŽLJIVOST VARIA: Povežite Edge 130 Plus z radarjem in lučmi Varia, da vas bodo ostali v prometu videli in boste tudi vi videli in zaznali promet.
 • PAMETNA OBVESTILA: Prejmajte besedilna sporočila in obvestila na Edge, ko je povezan z združljivim telefonom.
 • CONNECT IQ: Prenesite si dodatna polja s podatki iz aplikacije Connect IQ store in si takoj oglejte dodatne podatke.

Novo:

 • SINHORNIZACIJA NAČRTA TRENINGOV: Na voljo so načrti treningov za treninge na trenažerju ali na cesti, prenesete jih lahko z aplikacije Garmin Connect ali drugih podobnih aplikacij, kot sta TrainingPeaks® in TrainerRoad.
 • CLIMB PRO: Imejte pregled na preostalim vzponom in naklonom ko vozite po načrtovani poti. To vam pomaga prilagoditi napor glede na preostali vzpon.
 • MTB DINAMIKA: Spremljajte epske podatke vsake vožnje z gorskim kolesom, kot so število skokov, dolžina skokov in čas v zraku.
 • ZAZNAVANJE NEZGODE: Pošlje vašo lokacijo vnaprej določenim kontaktom, če zazna nezgodo5 ali ročno sprožite pošiljanje, če imate npr. mehanske
  težave s kolesom.