close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Cube
Cube

Cube je znamka koles ki prihaja iz Nemčije. V ponudbi imamo kolesa za gorsko kolesarstvo, cestna kolesa, triatlon kolesa, treking kolesa, ciklokros kolesa, e-kolesa in seveda za najmlajše, otropka kolesa

Cube je ustanovil, takrat študent Marcus Pürner v 50m2 veliki delavnici svojega očeta. Danes je tovarna velike več kot 20000m2 in ponuja kolesa...

Cube je znamka koles ki prihaja iz Nemčije. V ponudbi imamo kolesa za gorsko kolesarstvo, cestna kolesa, triatlon kolesa, treking kolesa, ciklokros kolesa, e-kolesa in seveda za najmlajše, otropka kolesa

Cube je ustanovil, takrat študent Marcus Pürner v 50m2 veliki delavnici svojega očeta. Danes je tovarna velike več kot 20000m2 in ponuja kolesa v 60 državah sveta.

Več

Cube  Na voljo 110 izdelkov.

Subcategories

 • Gorska kolesa
  Gorska kolesa

  Iščete polno vzmeteno mašino za spust? Ali raketo za maratone? Mogoče pa potrebujete udobno gorsko kolo s sprednjim vzmetenjem?

  Pri nas imamo kolo, ki vas bo navdušilo. Če niste prepriča katero kolo je pravo za vas si nekaj nasvetov preberite v našem blogu ali pa se oglasite pri nas v trgovini.

 • Cestna KOLESA
  Cestna KOLESA

  Vršič, Mangart, s prijatelji na morje ali pa s partnerjem na izlet. Cestno kolo vas popelje v skrite kotičke Slovenije in naprej.

  Odkrijte svetovnega prvaka v sebi, ko z nasmehom prečkate ciljno črto, pravo ali namišljeno.

  Svetovni prvak pa potrebuje svetovno kolo in zato smo tukaj mi.

 • Treking
  Treking

  Kolo za potovanja in popotovanja, za otkrivanje novih krajev in ljudi.

  Kolo za vožnjo v službo ali po nakupih. Vsa na enem mestu, vsa pri nas.

 • Otroška KOLESA
  Otroška KOLESA

  Na mladih svet stoji. Zato smo za mlade nadebudneže priravili ponudbo odlišnih koles z ALU okvirji in vrhunsko opremo.

  Na voljo za fante z bagerji in dekleta s čopki.

 • Električna kolesa
  Električna kolesa

  The products of our store are the perfect combination of a real reliability and durability. We assure you that our goods have a great number of advantages and it is very important for the customers. Our products are the real bestsellers because they have numerous devoted clients all over the country and as you know - those positive testimonials are the best advertising. This fact proves that our company takes the leading place among the competing ones.

na stran
Prikazanih 1 - 12 od 110 artiklov