close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

You cannot place a new order from your country. United States

Cestna kolesa
Cestna kolesa

Vršič, Mangart, s prijatelji na morje ali pa s partnerjem na izlet. Cestno kolo vas popelje v skrite kotičke Slovenije in naprej.

Odkrijte svetovnega prvaka v sebi, ko z nasmehom prečkate ciljno črto, pravo ali namišljeno.

Svetovni prvak pa potrebuje svetovno kolo in zato smo tukaj mi.

Cestna kolesa  Na voljo 57 izdelkov.

Subcategories

 • Ciklokros gravel kolesa
  Ciklokros gravel kolesa

  Kolo za vse in vsakogar, za makedam, cesto ali stezo. Udobnejša geometrija in prestavna razmerja, kot pri cestnem kolesu pa vseeno širše gume in zavore ter okvir ki se ne branijo tudi najhujšega blata

   

  Ciklokros je kot obliko tekmovanja leta 1900 uvedel mlad francoski vojak, Daniel Gousseau. Gousseau, ki je kasneje postal generalni sekretar francoske kolesarske zveze, je pogosto vozil svoje kolo po slabo urejenih stezah poleg generala na konju.

   

  Ciklokros (angleško cyclocross) je zvrst kolesarstva, pri kateri kolesarji vozijo po krožni progi, večinoma dolžine enega kroga od 2 do 3 km. Na stezi je mnogo naravnih ovir, v obliki voda, blatnih delov steze, padlih dreves, ter tudi umetno postavljenih preprek, kot so razne ograje, bale sena,... Tako postane približno četrtina proge neprevozna, zato morajo tekmovalci tisti del preteči s kolesom v roki. Na samem začetku dirke je tudi postajališče, kjer lahko kolesarji v primeru zelo blatne proge vsak krog uporabijo novo kolo.

Cestna kolesa

filter

Katalog

Omogočeni filtri:
  Oddelki
  Dobavljivost
  Stanje
  Proizvajalec
  Velikost
  Letnik
  Geometrija

  Akcije