close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Električna kolesa
Električna kolesa

Za 2019,smo izdelali vse Reaction Hybrid EXC Boschove e-bike okvirje bolj dostopne kot kdajkoli prej. Kombiniramo naš vrhunski okvir trdega traku s skrbno izbrano mešanico zanesljivih komponent, pripravljenih za vožnjo in brezstopenjski Boschevo CX pogonsko enoto, ki je prijetno elegantna daje občutek tekmovalnega kolesa. Široki plašči Schwalbe ...

Za 2019,smo izdelali vse Reaction Hybrid EXC Boschove e-bike okvirje bolj dostopne kot kdajkoli prej. Kombiniramo naš vrhunski okvir trdega traku s skrbno izbrano mešanico zanesljivih komponent, pripravljenih za vožnjo in brezstopenjski Boschevo CX pogonsko enoto, ki je prijetno elegantna daje občutek tekmovalnega kolesa. Široki plašči Schwalbe Nobby Nic 2,6-palčne pnevmatike delujejo z viličastimi vilicami Suntour, ki zagotavljajo varnost, varno in udobno vleko in krmiljenje v številnih pogojih. 10-stopenjski Shimano Deore menjalnik ponuja orodje za vse scenarije, medtem ko imajo hidravlične disk zavore Shimano MT400 moč, da se vse ustavi - in naš sistem velikosti Split zagotavlja, da vsak voznik lahko poišče svoje popolno prileganje. Kaj čakaš...?

Več

Električna kolesa  Na voljo 35 izdelkov.

na stran
Prikazanih 1 - 12 od 35 artiklov

Električna kolesa

filter

Katalog

Omogočeni filtri:
  Oddelki
  Velikost
  Geometrija
  Proizvajalec
  Letnik
  Stanje
  Dobavljivost

  Akcije