close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Novo

GARMIN KAMERA VIRB® X

Na zalogi

207,20€

259,00€ z DDV

-20%

Garmin športna kamera VIRB X

 

Športna kamera VIRB X je kamera visoke ločljivosti zasnovana za najneprijaznejša okolja. Kamera Virbe X brez dodatnega ohišja deluje do vodne globine 50 metrov, kar omogoča zajemanje čistejšega in jasnejšega zvoka. Z uporabo Garminovega GPS-a vam G-Metrix omogoča, da spremljate in na zaslonu prikažete, kako hiter, kako oddaljen, kako visok in kako intenziven trenutek ste doživeli.

 

 

Nova oprika, posebej prilagojen in popolnoma steklen objektiv, z visoko ločljivostjo in različnimi ravnmi povečave, vam omogoča izjemno miren in čist posnetek narejen s športno kamero Virb X. Visoka ločljivost posnetka 1080 pri 30 sličicah na sekundo in 480 pri 120 sličicah na sekundo vam omogoča izjemno podrobno zajemanje slikovnega materiala. 

 

Kamera ima namenski gumbom za fotografiranje in možnostjo zajemanja širokokotnih fotografij ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik pri hitrosti 10 sličic na sekundo, tako poleg odlične kamere dobite tudi odličen fotoaparat. Fotografirate lahko celo med snemanjem videa. S Kamero Virb X lahko naredite time-laps posnetek v prilagodljivih intervalih do največ 120 sekund. 


S tehnologijo G-Metrix lahko zajamete več kot le videoposnetek trenutka. Virb X ima vgrajene Garminove senzorje za GPS, gravitacijsko silo in usmerjenost, s katerimi zajame vašo zgodbo o vrtoglavi hitrosti, norem obračanju in skokih z osupljivih višin. Kamera Virb X lahko vzpostavi brezžično povezavo z zunanjimi senzorji in Garminovimi napravami. Tako lahko zajame zanimive podatke o zmogljivosti vašega dirkalnega motocikla ali jadrnice. Naša brezplačna programska oprema Virbe Edit (ki je na voljo za mobilne naprave in namizne računalnike) na videoposnetku samodejno prikaže prekrivne merilnike in grafe – na ta način lahko v realnem času prikažete svojo hitrost, pospešek, srčni utrip in še veliko več.

 

Prednost kamere Virb X je v tem, da je majhna, lahka in robustna, zato jo lahko brez skrbi, da bi jo poškodovali, vzamete kamor koli. S kamero Virb X se lahko brez dodatne opreme ali ohišja potopite zares globoko (do 50 metrov). Zunanji mikrofon lahko posname jasen in razločen zvok, ki ga kamere v ohišjih preprosto ne morejo zaznati. Vodoodbojni ploski stekleni objektiv omogoča, da so posnetki pod vodo kristalno jasni, prehodov v vodo in iz nje pa ne motijo kapljice.

 

Uskladite posnetke z ogledom videa v živo, nato pa upravljajte in glejte eno ali več kamer, tako da Virb X povežete s programom Garmin VIRB® Mobile v združljivem pametnem telefonu¹ ali tabličnem računalniku. Tako lahko predvajate in urejate posnetke, jim dodate podatke G-Metrix in prenesete videoposnetke v oblak. Virb X lahko brez težav upravljate in konfigurirate celo iz združljive Garminove naprave.

 

Kamera Virb X je zasnovana za hitro in enostavno uporabo. Snemanje lahko začnete z enim dotikom stikala na vrhu kamere in namenskim gumbom zaslonke za fotografije – enako kot pri običajnem fotoaparatu. Razločen klik stikala vam jasno pove, da snemate, in vam omogoča oprijemljivo upravljanje kamere, tudi ko jo imate na glavi ali nosite rokavice. Snemanje se začne takoj, ko premaknete stikalo, tudi če je kamera izklopljena.

 

Glede na to, da kamero uporabljate v vseh vremenskih razmerah ima kamera Virb X temu primerno vremensko odporne napajalne priključke. Priključite jo lahko na akumulator vozila ali drug vir napajanja. Virb X se ponaša tudi z akumulatorsko/izmenljivo litij-ionsko baterijo za izjemno prilagodljivost.

 

Preko brezžične povezave Bluetooth 4.0 lahko kamero Virb X povežete neposredno s slušalkami ali mikrofoni Bluetooth in zajemate zvok visoke kakovosti. Ne glede na to, ali ste daleč od kamere ali pa bi raje zajemali svoje komentarje vožnje z motociklom, vam kamera Virb X zagotavlja, da boste z zvokom zadovoljni.

 

Bogat Garminov ekosistemom vam omogoča upravljanej kamere Virb X z daljinskim upravljalnikom VIRB in vsemi vrstami prenosnih, nosljivih ali nameščenih navigacijskih naprav. Dodatne podatke lahko pridobite iz izbirnih Garminovih senzorjev, kot so senzor moči pri kolesarjenju Garmin Vector, Garminov merilnik srčnega utripa ali iz združljivih naprav za vadbo, letalstvo in pomorstvo.

 

Sinhronizacija več kamer s zmogljivo Garminovo tehnologijo GPS Virb X poenostavi zapletene posnetke, tako da jih s časovnimi žigi GPS-a samodejno sinhronizira z natančnostjo, ki presega hitrost sličic. V programu Virb Edit lahko z enim klikom gumba preprosto preklapljate med pogledi več kamer in tako odpravite časovno zahtevno prerazporejanje in delo s časovnimi kodami.

 

S sledenjem kamere Virb vam bo na voljo zadnji znani položaj kamere, tako, da jo lahko poiščete in odnesete. Funkcijo sledenja kamere Virb lahko uporabljate v združljivi Garminovi napravi ali združljivem pametnem telefonu¹.

 

Brezplačna programska oprema za namizne računalnike Virb Edit lahko uporablja podatke G-Metrix, ki jih zbere kamera Virb, in ustvarja odlične videoposnetke vaših dejavnosti, ki jih lahko objavite takoj. Namesto tega lahko posnetke pregledujete in upravljate ročno, prilagodite merilnike G-Metrix, dodajate glasbo in brez težav preklapljate med različnimi pogledi kamer. Virb Edit vam bo tudi samodejno posodabljal programsko opremo kamere.

 

Kamero Virb X lahko s pomočjo prilagodljivih nosilcev trgno in sigurno prilagodite na ustrezno mesto. Na izbio imate številne nosilce od nosilcev za ukrivljene in ravne površine, nosilce za armaturno ploščo, za krmila, sedeže, čelade, prsa in večnamenskih nosilnih trakov. Nosilce Virb pritrdite s profesionalnimi nedrsečimi šestkotnimi vijaki, ki prenesejo najvišji vrtilni moment iako je nosilec odporen na vibriranje in udarce.

 

¹Združljivo s telefoni, ki podpirajo Bluetooth® Smart. Če želite preveriti, ali je vaš telefon združljiv, se obrnite na vašega ponudnika.
iPhone je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android je blagovna znamka družbe Google Inc. Oznaka in logotipi Bluetooth so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance Corporation.

SPECIFIKACIJE

Mere

 • Velikost naprave (V x Š x G): 40,6 x 77,0 x 36,8 mm.
 • Velikost zaslona: 25,4 mm diagonala; 128 x 128.
 • Teža naprave: 151,7 g.

 

Video

 • Slikovni senzor: 12,4 milijona slikovnih pik, 1/2,3-palčni CMOS.
 • Vrsta datotek: .mp4.
 • Videoposnetki visoke ločljivosti 1080p: 30, 25 sličic na sekundo.
 • Videoposnetki visoke ločljivosti 960p: 30, 25 sličic na sekundo.
 • Videoposnetki visoke ločljivosti 720p: 60, 50, 30 in 25 sličic na sekundo.
 • 480p (počasen posnetek): 120 sličic na sekundo.
 • Ločljivost fotografij: 12 in 7 milijonov slikovnih pik.
 • Zaporedje fotografij: 12 milijonov slikovnih pik pri hitrosti 10 sličic na sekundo.
 • Časovni zamik pri fotografiranju: po meri do največ 120-sekundnih intervalov.

 

Zvok

 • Notranji mikrofon: da.
 • Zunanji mikrofon: izbirni trpežni napajalni kabel ali zvok prek povezave Bluetooth®.

 

Povezljivost

 • Bluetooth: da (4.0).
 • Združljivo s povezavo ANT+®: da (daljinski upravljalnik in senzorji).
 • Vmesnik: USB 2.0.
 • Izhod HDMI: ne.
 • Pretakanje po povezavi Wi-Fi: da (802.11 bgn).

 

Drugo

 • GPS: da.
 • Temperaturni obseg: od -20 do 45 °C za delovanje; od 0 do 45 °C za polnjenje; od -40 do 85 °C za shranjevanje.
 • Pomnilnik: kartica microSD™ (do 128 GB), ni priložena.
 • Merilnik pospeška: da.
 • Višinomer: ne.
 • Nazivna vodotesnost: 5 ATM (50 metrov).
 • Stabiliziranje slike: ne.
 • Popravljanje popačenosti objektiva: da.

 

Baterija

 • Vrsta baterije: 980 mAh akumulatorska iz litijevih polimerov.
 • Zmogljivost baterije: 980 mAh.
 • Trajanje baterije: pri ločljivosti 1080p in hitrosti 30 sličic na sekundo največ 2 uri.