close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Novo

CamelBak 16 Nahrbtnik KUDU 18

Dobava 1-2 dni

180,41€

189,90€ z DDV

-5%

CamelBak Tehnologija zaščite Impact Protector

Fleksibilna, večplastna konstrukcija zaščite presega običajne kolesarske standarde in sega v EN 1621-2 Level 2 (druga stopnja standarda primerna za motoriste) Ekskluzivno 3-stopenjska vulkanizirana - ojačana pena

- zdravju neškodljivi dodatki peno ojačajo in omogočajo delovanje in fleksibilnost tudi v najhladnjeških kolesarskih dneh

- zaščita ene dimenzije, celotna zaščita hrbtenice

Ključne prednosti:
– izredno učinkovito blaženje udarcev
– fleksibilnost in udobje
– zagotovljeno mnogokratno nespremnjeno delovanje zaščite.

Zaščito hrbtišča zagotavlja svetovno znano podjetje Komperdell, ki se ponaša kot številka 1. med proizvajalci zaščite za različne športe.

Oblikovanje nahrbtnika:
Nahrbtnik je bil razvit z željo po izdelku, ki zadošča vsem potrebam prepričljivega gorskega kolesarja ali enduro tekmovalca. Najpogosteje prepozane potrebe pri teh kolesarjih so:
– brezpogojno udobje, funkcionalnost in stabilnost nahrbtnika
– zračnost hrbtišča in naramnic
– zagotovljena in učinkovita zaščita
– urejena notranjost nahrbtnika, posamezni žepi za organizacijo
– trakovi in prostor namenjen tovorjenju zaščitne opreme in čelade, tudi full-face čelade

Glavne prednosti CUDU nahrbtnika:
– notranja tri-slojna penasta zaščita zagotavlja delovanje in zaščito tudi pri večkratnih zelo močnih udarcih. Učinkovitost pene je dolgotrajna!
– velika stabilnost bočnih trakov z izboljšano stabilnostjo
– dvojni prsni trak za popolno namestitev nahrbtnika na prsnem košu
– dodaten prostor na bočnih trakovih

Kolekcija Kudu ponuja najboljšo rešitev za enduro tekmovalce in gorske kolesarje, ki iščejo kombinacijo hrbtne zaščite in nahrbtnika z veliko prostora in velikim do 3L mehom.

Nahrbtnik sestavlja troslojna zaščita hrbtišča, z vulkanizacijo ojačana zaščita iz troslojne pene, skrita v notranjosti nahrtnbika. CUDU ima veliko (12L ali 18 L) prostora za prtljago ter notranji prostor za 3L Antidot meh, meh nahrbtniku ni priložen. Hrbtno prvršino tvori že prepoznavno XV oblika hrbtišča, znano po dobri ventilaciji in udobju. Kot pri ostalih nahrbtnikih tudi KUDU ni izjema, na spodnjem delu ima vgrajeno izvlečno pokrivalo za dež, spodnji del prekrivajo trakovi za tovorjenje zaščitne opreme - kolenčnikov in čelade na vrhu. Novost, poleg vseh naštetih, so široke in predvsem zračne naramnice, na katerih sta nameščena kar dva pritrdilno-varovalna trakova, nastvaljiva po višini in obsegu. Ledveni del nahrbtnika je posebej oblikovan in ustrezno zaščiti in omogoča optimalno prileganje zaščite hrbtu. Ledveni pasovi pa namenjsko širši in bolj udobni od običajnih, novost na njih sta žepka, na vsaki strani pasu.
Nahrbtnik je sestavljen iz dveh odpornih materialov – 420D Bontex HT Nylon in 140/210D Block Dobby.

GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Camelbak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka zaradi uporabe.

Tehnični opis, specifikacije:
KAPACITETA / PROSTORNINA: 15L nahrbtnik (prostora za 3L meh), skupna prostornina 18L

TEŽA NAHRBTNIKA: 1270g

DIMENZIJE: 54 x 27 x 22 cm

HRBTIŠČE: XV (Cross Ventilation), velikost XV hrbtišča 48cm

ZAŠČITA: DA, vgrajena zaščita hrbtišča IMPACT PROTECTOR

PRITRDITEV ČELADE / ZAŠČITE: DA, Fullface, kolenčniki, komolčniki

LEDVENI PAS: Nastavljiv z dodatnimi stranskimi žepi

NARAMNICE: Vzdržljive zračne naramnice iz ultra lahke Indipendent Suspension 3D mreže in perforirane pene, 2x pritrdilni prsni trak. Nameščeni odsevniki

MATERIAL: 70D / 140D BLOCK DOBBY NYLON, 420D BONTEX NYLON

POKRIVALO ZA DEŽ: DA (Deploy rain cover)

6 drugi izdelek v isti kategoriji: