close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Dostava &
prevzem

Naročeno blago vam bomo poslali preko našega pogodbenega partnerja  GLS Slovenia ki so vam na voljo za povpraševanja o dostavi od ponedeljka do petka od 7.00 do 18.30.

na telefonih +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.

Pogoji dostave

 • GLS dostava

  Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpiše pod ""opombe"" na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. Paketu lahko sledite tudi preko spletnega naslova https://gls-group.eu/SI/sl/home.  V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

 • Prevzem v naši poslovalnici

  Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici na naslovu: Cult Lavrica, Dolenjska cesta 350, 1291 Lavrica. 

 • Cenik

  Dostava je za vsa naročila nad 80 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 80 EUR pa znašajo  5 EUR  in so enotni za celo Slovenijo ter Hrvaško .

Metode plačila

 • Plačilo ob prevzemu

  Plačilo se izvrši dostavljalni službi.


Naše trgovine

Novosti