close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

80002198

Novo

Garmin kolesarski števec Edge® 1000 EXPLORE

Na zalogi

365,49€

429,99€ z DDV

-15%

Kolesarski računalnik GPS za potovanja in pustolovščine

  • Navigacija po cestah in zunaj cest s prednaloženim kolesarskim zemljevidom Garmin
  • Vnesite razdaljo in druge parametre ter izberite med do tremi možnostmi za krožno vožnjo
  • Načrtujte nove poti v napravi ali s programi
  • Zaznavanje dogodkov¹ samodejno ali ročno posreduje opozorila stikom v sili
  • Povezane funkcije¹: takojšnji prenos, opozorila o dohodnih klicih in besedilnih sporočilih, sledenje v živo, vremenske informacije

Odpravite se na pustolovščino na dveh kolesih z napravo Edge Explore 1000. Ta navigacijska naprava je idealna za potovanja in pustolovščine, saj ima prednaložen kolesarski zemljevid Garmin s cestami in kolesarskimi stezami, ki jih lahko vključite v načrtovanje poti in podatki o nadmorski višini ter možnostjo iskanja destinacij in naslovov.

ee1k1.jpg

Kolesarite po brezpotjih

Če želite odkrivati nove poti v domačem kraju ali kadar ste daleč od doma in želite raziskovati, lahko vodenje vožnje prepustite načrtovanju povratnih poti. Preprosto vnesite razdaljo, ki jo želite prekolesariti, začetno smer in višinske parametre, naprava Edge pa nato izračuna do tri kolesarju prijazne načrtovane poti.

Preprosto načrtovanje poti

S prednaloženim zemljevidom in destinacijami ustvarite poti neposredno v napravi Edge Explore 1000. Ali pa načrtujte in prenesite poti s programom Garmin Connect™ (za namizne ali mobilne naprave) ali programi tretjih strank.

Varnejše okolje za kolesarjenje

Edge Explore 1000 je prvi kolesarski računalnik GPS, ki z vgrajenim merilnikom pospeška omogoča zaznavanje dogodkov.¹ Ta funkcija lahko v primeru nesreče ročno ali samodejno pošlje podatke o vaši lokaciji vašim stikom v sili. Prav tako je naprava združljiva z dodatnim daljinskim upravljalnikom Edge, zato se lahko pomikate po zaslonih, ne da bi morali spustiti krmilo. Varnejše okolje za kolesarjenje lahko ustvarite tudi tako, da dodate radar za spremljanje dogajanja za vami in kolesarske luči Varia™, ki so združljivi z napravo Edge Explore 1000.

ee1k3.jpg

Možnost povezave s pametnimi telefoni

Med raziskovanjem sveta na dveh kolesih imate telefon lahko shranjen na varnem pred vplivi iz okolja in uporabljate povezane funkcije, kot so vremenska opozorila in pametna obvestila, ki jih prikazuje naprava Edge. Ko je naprava Edge združena z združljivim pametnim telefonom in programom Garmin Connect Mobile, omogoča sledenje v živo, opozorila o dohodnih klicih ter e-poštnih in besedilnih sporočilih, objavljanje na družabnih omrežjih, informacije o vremenu ter brezžične prenose in pošiljanje/prejemanje prog. S funkcijo LiveTrack lahko vaši prijatelji in družina kjer koli na svetu spremljajo vaše vožnje v realnem času.

Povsod, kjer kolesarite

Naprava Edge Explore 1000 je združljiva s sateliti GPS in GLONASS, zato imate povsod, kjer kolesarite, na voljo več možnosti za signale.

2 drugi izdelek v isti kategoriji: