close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Novo


Vittoria plašč OPEN CORSA CX 23x700 Zložljiva 320TPI

Ta artikel ni več na zalogi

52,90€

Opis izdelka

Corsa CX je najbolj poznan tekmovalni tubular na svetu. Ročno izdelan tubular zagotavlja najboljšo kvaliteto in udobje, notranja stran plašča je izdelana iz zelo raztegljivega lateksa, ki poveča stabilnost in zaščito pred predrtjem. Tehnologija 320 TPI zagotavlja udobno vožnjo in zdrži do 14 barov pritiska.
Tehnologije:

320 TPI Corespun ohišje
Edinstvena lastnost Vittorie: ohišje ponuja izredno udobje s 320 TPI (gostota niti plašča). Niti so pletene po tehnologiji Corespun, ovijanje niti okrog niti, kar ustvari izjemno trdnost in stabilno konstrukcijo ob čemer je plašč še vedno dovolj fleksibilen.

Gostota konstrukcije ohišja je merjena v enoti TPI – »threads per inch«, najboljši pribljižek temu je »niti na kvadratni centimeter«, gostota niti v plašču na kvadratno enoto. Ohišje predstavlja srce plašča/tabularja, ki je narejeno iz različnih zmesi gume in niti, ki so lahko iz najlona, bombaža, Kevlarja ali Corespun.

Standardni cestni plašči/tabularji so običajno narejeni iz 24 do 55 TPI (gostota niti). Vittoria plašči in tabularji so narejeni iz konstrukcije od 25 do 320 TPI (gostota niti). Resni uporabniki in tekmovalci v iskanju najboljšega plašča največkrat posegajo po plaščih z višjim TPI.

Za večino rekreativnih cestnih kolesarjev je napogostejša izbira plašča v rangu 150 TPI. Plašči 150 TPI nudijo odlično rezmerje med vsestranskostjo, težo, kotalnim uporom, vzdržljivostjo in udobjem. Plašči s 150 TPI so najboljši kompromis med vsemi naštetimi lastnostmi. Zahtevnejši uporabniki bodo najpogosteje posegali po plaščih z višjim TPI, to je nad 200 TPI.

ISOgrip zmes gume
ISO grip ponuja izjemen oprijem pri zavijanju in vsesplošnem manevriranju, ponuja odličen občutek plašča med vožnjo.
ISOgrip je Vittoriin preverjeno standardna zmes plašča, izboljšana skozi leta razvoja in testiranj na največjih dirkah. Zmes gume je najbolj priljubljena med tekmovalci. Najdemo jo na plaščih/tabularjih tekmovalnega ranga.


Tehnični opis, specifikacije:
Dimenzija: 23-28’’
Barva: črna
TPI: 320
Tlak: 8 - 14 bar
Teža: 250g
Material: Bombaž (Corespun polycotton)
Notranja zračnica: Lateks
Zmes gume: Isogrip

18 drugi izdelek v isti kategoriji: