close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Novo

35 Izdelki

Zipvit energijski napitek ZV1 Energy Drink Elite (Vrecka z zapiranjem)

Na zalogi

15,99€

Najboljši energijski napitek za povečanje učinkovitosti med vadbo. Znanstveno dokazana mešanica ogljikovih hidratov pospeši prenos energije, kar izboljša učinkovitost in prepreči utrujenost, hkrati pa ne zdraži želodca. Zaradi tega je napitek odlična izbira za vzdržljivostne športe, kot so cestno in gorsko kolesarstvo, vožnja na čas, triatlon in tek na dolge razdalje. Posebna mešanica elektrolitov v napitku ZV1 pospeši vpijanje tekočine, kar pomaga preprečiti dehidracijo in omogoča hitro rehidracijo po vadbi. Sestava napitka preprečuje nastajanje krčev in nadomesti izgubo mineralov, ki jih telo izloči s potenjem, vključno z natrijem, magnezijem, jodom, bakrom, železom, manganom in fosfati.
- 32 g ogljikovih hidratov za povečano energijo & hidracijo
- Povečuje vzdržljivost & podaljša čas do utrujenosti
- Ultra hiter prenos energije & povečana zamenjava elektrolitov
- Naraven in osvežilen okus

Na voljo so naslednji okusi: mešano sadje, limona, pomaranča Brez mleka, brez glutena, brez umetnih okusov, brez umetnih barvil, brez konzervansov! 


Kaj je v energijskem napitku ZV1 Energy Drink Elite? ZV1 vsebuje enostavno prebavljiv vir ogljikovih hidratov in edinstveno kvaliteten maltodekstrin, ki prepreči vzdraženost želodca in poveča prenos energije. Raznovrstna mešanica elektrolitov v napitku ZV1 zelo natančno posnema količine in koncentracije s potenjem izgubljenih ključnih elektrolitov in nadomesti ključne minerale, s čimer prepreči nastajanje krčev. Zato v napitku ni samo natrij, temveč tudi jod, baker, magnezij in še veliko drugega. Vse v obliki, ki jo najlažje zaužijemo. 

Zakaj ZV1 ne vsebuje kalija?
Raziskave kažejo, da se nivo kalija med dolgo ali intenzivno vadbo celo zviša. Napitki z dodanim kalijem lahko celo povečajo težave, ki jih povzroča neravnovesje elektrolitov, kar poveča možnost nastanka krčev.

Kako naj uporabljam energijski napitek ZV1 Energy Drink Elite
Pijte pred vadbo bo zagotovilo dobro stopnjo hidriranosti. Pitje napitka ZV1 med vadbo prepreči dehidracijo in ohranja stopnjo energije.