close Spletna stran proadventure.si uporablja piškotke za boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Novo

Zipvit napitek za hitro regeneracijo ZV3 Recovery Drink Rapide (vrecka - 490g)

Na zalogi

29,50€

Napitek Recovery Drink Rapide je izboljšan s kolstrumom (prvim mlekom), se hitro prebavi in je formuliran za hitro rege- neracijo po vadbi. Zaščitena sestava proteinov in aminokislin v napitku ZV3 zagotavlja kvalitetno prehrano, ko jo telo najbolj rabi, kar pomaga zmanjšati utrujenost mišic in vas hitreje napolni z energijo, tako da boste boljši, kot ste si sploh mislili, da je mogoče! Zmanjša zakisanost in poškodbe mišic.
- Zmanjša utrujenost in otrdelost mišic ter občutka težkih nog
- Hiter dvig energije & popravilo mišic
- Na voljo v treh okusih
Na voljo so naslednji okusi: čokolada, jagoda, vanilja 

Brez umetnih okusov, brez umetnih barvil, brez konzervansov! 


Kaj je v napitku Recovery Drink Rapide?
Hitro prebavljivi proteini in enostavno prebavljivi ogljikovi hidrati, ki so bili posebej izbrani za hitro dostavo hranil takoj po vadbi. Med njimi so tudi naslednje sestavine: Protekt™ (z raziskavami potrjena mešanica kolstruma), sirotkini proteini, aminokisline in vitamini. Sestavine zmanjšajo poškodbe in odpoved mišic med vadbo. Deliver™ je zaščiten protein podjetja Zipvit Sport z vsemi aminokislinami, ki so potrebne za napajanje imunskega sistema, zmanjšanje infekcij in popravilo mišic. Napitek vsebuje tudi beta-alanina, naravno aminokislino, ki jo telo uporablja za izdelavo karnozina, ki najbolj učinkovito preprečuje zakisanost mišic. Dodatek beta-alanina lahko za več kot 15 % poveča učinkovitost šprintanja, samo dve dnevni meri napitka ZV3 pa zagotovita dovolj dodatka za opazno zmanjšanje zakisanosti mišic. 


Zakaj je pomembno, da po treningu zaužijemo Recovery Drink Rapide? Napitek Recovery Drink Rapide z izčrpno in edinstveno sestavo v celoti zadovolji hranilne potrebe v ‘prvi fazi’ regeneracije – takoj po vadbi. Za najbolj kvaliteten trening je pomembno, da se telo hitro regenerira in popravi. Napitek Recovery Drink Rapide vsebuje kvalitetna hranila, ki so potrebna za učinkovito delovanje imunskega sistema, regeneracije in poškodbe mišičnega tkiva ter največjega napredka.


Kako mi lahko Recovery Drink Rapide pomaga doseči moje cilje?
Napredna mešanica hranil v napitku ZV3 se natančno sklada z zahtevami telesa za regeneracijo, kar se opazi v hitrejši napolnitvi z energijo in boljšemu počutju brez ‘težkih nog’. Te prednosti dopuščajo bolj pogosto izvajanje kvalitetnejših treningov, pri vsakem izmed njih pa se bo bistveno povečal napredek. Za hitro regeneracijo mešajte napitek z vodo in spijte 1 merico takoj po normalnem treningu in 2 merici po vsakem težkem treningu ali dirki.

3 drugi izdelek v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: